top of page

DIT IS EEN OPROEP AAN ALLE JONGE VROUWEN DIE BLIJVEND VAN DE KILO'S AF WILLEN EN WILLEN LEREN OM LEKKERDER IN HUN VEL TE ZITTEN

_DSC6848-27_edited.jpg

Makkelijk in te vullen templates, planners en tools

  150+ OPDRACHTEN, TEMPLATES, WEEKMENU'S

7 guides met strategieën uit mijn 1:1 coaching om blijvend gewicht te verliezen, je lekkerder in je vel te voelen die je zo kan toepassen!

Hoe bouw je blijvende gewoontes, doorbreek je je patronen en kan je afvallen zonder dat dit als een straf voelt?

Je hebt je antwoord gevonden! In deze online Toolkit afvallen leer je effectieve strategieën. Van hoe je meer kan bewegen tot het omgaan met verleidingen.

Ter waarde van €197,-

Gebruik de code TOOLKIT voor de korting!

_DSC6848-27_edited.jpg
ONDERHOUD.jpg

Ik introduceer de

FITJOURNEY TOOLKIT

BEN JE KLAAR MET HET JOJO-EFFECT EN WIL JE NU EINDELIJK LEREN WAT WERKT VOOR JOU?!

 • Wordt je geconfronteerd / Heb je moeite met het omgaan met voedselverleidingen, en vind je het moeilijk om nee te zeggen?

 • Vind je het moeilijk om gestelde doelen te behalen? 

 • Weet je daadwerkelijk wat jou écht motiveert om af te vallen? 

 • Heb je problemen om een ​​bewegingsroutine te vinden die bij je past?

 • Voel je je soms overweldigd door alle informatie over voeding en afvallen en erachter te komen wat nou wel of niet werkt voor jou?

 • Wil je leren hoe je om kan gaan met tegenslagen en frustraties in je afslankproces? 

 • Vraag je je af welke gewoontes jou helpen of juist belemmeren bij het behalen van je doelen?

 • Vind je het lastig om balans te vinden tussen je dagelijkse verplichtingen en je streven naar een gezondere levensstijl? 

 • Heb je moeite met het vinden van een eetpatroon dat bij je past en dat je op de lange termijn kunt volhouden?

 • Voel je je soms alleen in je strijd om gewicht te verliezen?

Deze toolkit geeft jou antwoorden op al deze vragen. Het is een duik in de wondere wereld van voeding en gedragsverandering. Er zijn meer dan 150 pagina's die je kunt invullen, toepassen,  uitprinten en volgen om jou te helpen jezelf en je relatie met voeding te begrijpen.  Je vind in deze toolkit dan ook waardevolle inzichten en praktische handvaten om je doelen te stellen en behalen. 

Twijfel niet langer en start vandaag nog met je nieuwe leven! Klaar met het 'Ik begin maandag' of 'morgen probeer ik het opnieuw'!

Mockup fitjourney toolkit totaal.png

Ter waarde van €197,-

Gebruik de code TOOLKIT voor de korting!

Jouw weg naar succes

mockup afval journal.png

Jouw afval journal

Het bijhouden van ​progressie maakt jouw reis inzichtelijk. Je krijgt op deze manier grip op je reis en kan makkelijker bijsturen wanneer nodig.

 • Zeg maar vaarwel tegen het jojo-effect, vaarwel tegen onzekerheid en hallo tegen jouw nieuwe lijf en leven!

 • Motivatie, doelen en subdoelen uitschrijven

 • Inzicht in je gezonde en ongezondere gewoontes

 • Lichaamsafmetingen bijhouden

 • Wekelijkse doelen bijhouden en de stappen die je gaat nemen uitschrijven

 • Gewoontes, humeur en slaap bijhouden

DEZE TOOLKIT RESULTEERT IN:

IMG_5500.jpg
IMG_5780.jpg
Scherm­afbeelding 2023-08-06 om 20.57.23.png
Naamloos.png
IMG_6306.jpg

Gebruik de code TOOLKIT voor de korting!

_DSC6821-20.jpg

Waarom al jouw pogingen nog niet succesvol zijn geweest

Waarschijnlijk hebt je eerder niet de juiste aanpak gebruikt die past bij jou. Het stellen van onrealistische doelen, toegeven aan verleidingen en het ontbreken van een consistent bewegingspatroon kunnen allemaal factoren zijn die je eerder hebben tegengehouden.

Ook kan een gebrek aan zelfreflectie en begrip van je eigen motivatie je succes hebben belemmerd.

Maar ik heb goed nieuws...

Het is namelijk nooit te laat om te leren en een nieuwe, persoonlijke benadering te vinden die wél werkt.

 

Met deze toolkit heb je een plan dat aansluit bij jouw leefstijl en behoeften, zodat je eindelijk je afslankdoelen kunt bereiken.

Je wilt graag kracht van binnen ontvangen om elke dag weer vol te houden en flexibel kunnen schakelen in sociale situaties, drukke dagen en ontspanning. Hiervoor heb je een duidelijke basis kennis nodig om je eigen valkuilen en patronen te ontdekken.

MAAR ER IS EEN PROBLEEM....

Je hebt geen duidelijke doelen

Hierdoor val je continue weer in dezelfde valkuilen en hou je je plan niet vol. Ondanks dat je voor jezelf wel je einddoel in zicht hebt, dit maakt je onzeker en geeft je het gevoel van falen.

Verleiding en zelfbeheersing 

Van dag tot dag ervaar je verleidingen, van ongezond voedsel tot het overslaan van beweging en maaltijden. Het lukt je maar niet om consistent te blijven. Dit geeft je het gevoel van frustratie dat een nieuw lijf en leven niet voor jou weggelegd is.

Je vindt de kracht niet

De drijvende kracht en motivatie die je nodig hebt om vol te houden lijkt gewoon niet voor je weggelegd. Je hoopt elke keer weer dat deze poging om af te vallen nou wel gaat lukken, het is om moedeloos van te worden.

Je bent inconsistent met je beweging

Beweging zou een gewoonte moeten worden, maar nu ben je te moe om überhaupt 's avonds nog van de bank te komen. 

Je voelt je schuldig na het eten

Je deelt voeding in als 'gezond' of 'ongezond'. Hierdoor is je relatie met voeding totaal verstoord en kan je een enorm schuldgevoel krijgen na het eten. Omdat je nu toch al de fout in bent gegaan, maakt de rest van de week ook niet meer uit. 

Je weet niet waar je moet beginnen

Uit alle informatie die je via google opzoekt, vind je geen rode draad. De ene zegt dit en de ander weer wat anders. Je wilt graag een persoonlijk plan en iets wat bij jou past, waardoor je je niet meer eenzaam hoeft te voelen in jouw reis.

_DSC6836-25.jpg

DE INHOUD

van de 

Toolkit

De Fitjourney Toolkit bied de oplossing voor jouw afval doelen en gezondheidsdoelen in het algemeen. Er zijn meer dan 150 pagina's aan handige templates, overzichten, planners, opdrachten en praktische tools. Deze zitten onderverdeeld in 7 guides met nog losse werkboeken ernaast. Je gaat diep in op je motivatie en zal leren hoe je dit kunt gebruiken om jezelf te transformeren in de vrouw die je graag wilt zijn en om succes te behalen. De Fitjourney Toolkit helpt je om jezelf naar een hoger niveau te tillen!

Tijdelijk een bonus t.w.v. €17,-

Ontdek de kracht van progressie bijhouden! Als bonus bij de Fitjourney Toolkit ontvang je TIJDELIJK een journal die je digitaal kan bijhouden met hierin allemaal losse templates voor het bijhouden van je doelen, je gewoontes bij te houden, doelen uit te werken en dagelijks op te schrijven hoe je je voelt en op je dag te reflecteren.

Je hoeft dit dus niet los meer aan te schaffen maar kan de pagina's naar eigen inzicht opslaan en meerdere keren gebruiken en invullen. Zo kan jij je focussen op wat echt belangrijk voor je is: progressie maken

Wil jij... 

... jezelf beter leren ondersteunen?

... je progressie inzichtelijk hebben?

... een mooi digitaal product die je naar eigen inzicht kan gebruiken en uitprinten?

... je gevoelens beter leren begrijpen?

... leren begrijpen waarom je reageert zoals je reageert?

Dan is dit product voor jou!

Stop dus nu met het verspillen van je tijd aan een ineffectieve manier van je doelen bijhouden en ontdek de kracht van het digital journal om de juiste stappen te gaan zetten.

Mockup digital journal.png

Voor de vroege beslissers een extra bonus t.w.v. €17,-

Ik wil dat je de kracht ontdekt van je cyclus, je vind nu in de Fitjourney toolkit een extra bonus, namelijk een cyclustracker. Hiermee kom je meer in gevoel met je eigen lichaam en kan je tijdens je reis ook rekening houden met alle seizoenen die bij je cyclus komen kijken (lees: stemmingswisselingen en hormonen). 

Mockup tracker.png

De totale waarde van dit pakket: €197,-!

Gebruik de code TOOLKIT voor de korting!

_DSC6895-34.jpg

Voor wie is de toolkit bedoeld?

Deze toolkit is bedoeld voor alle vrouwen die blijvend van de kilo's af willen en meer energie willen gedurende de dag. 

Dus ben jij?

- Tussen de 25-50 jaar

- Al jaren aan het vechten met je zelfbeeld of de kilo's

- Op zoek naar een persoonlijke aanpak

- Gemotiveerd om je doelen te behalen

Ter waarde van €197,-

Gebruik de code TOOLKIT voor de korting!

Over mij, Myrthe

Lief mens!

Voordat we samen op avontuur gaan naar een fitter en gezonder leven, wil ik me even voorstellen.

Ik werk als intensive care verpleegkundige, wat betekent dat ik dagelijks zie hoe belangrijk een goede gezondheid is. Dat is ook de reden waarom ik naast mijn baan in de zorg een eigen bedrijf heb opgericht in leefstijl, voeding en personal training.

Want laten we eerlijk zijn, een gezonde leefstijl nastreven is niet altijd makkelijk, toch?

Daar wil ik verandering in brengen.

Mijn doel is om met name vrouwen tussen de 25 en 50 jaar te helpen een leefstijl te creëren die echt bij ze past. Dat gaat verder dan zomaar een dieet of een paar keer per week naar de sportschool. Ik geloof in een holistische aanpak; het gaat om het totaalplaatje. Eten, bewegen, slapen, stress: alles is met elkaar verbonden.

Ik ben dan ook niet alleen iemand die verstand heeft van voeding en beweging, maar ook iemand die snapt hoe je mentaal in balans blijft.

Nu vraag je je misschien af: "Waarom zou ik jou vertrouwen, Myrthe?" Simpel. Ik heb de wetenschap aan mijn kant en ik leef zelf ook volgens de principes die ik je leer. En geloof me, ik weet als geen ander hoe moeilijk het is om een balans te vinden, zeker met een veeleisende baan en een sociaal leven.

Dus, ben je klaar om je leven te veranderen en je beter te voelen dan ooit? Check dan mijn Fitjourney Toolkit. Met 7 uitgebreide guides neem ik je stap voor stap mee in dit avontuur. Van doelen stellen tot omgaan met die vervelende verleidingen, we gaan dit samen tackelen!

Laten we samenwerken aan jouw gezondste zelf. Ik kan niet wachten om je te ontmoeten en je te helpen op jouw eigen fitjourney!

Gebruik de code TOOLKIT voor de korting!

IMG_5193.jpeg

Ontdek hoe jouw toekomst eruit kan zien na de implementatie van de Fitjourney toolkit:

_DSC6783-6.jpg
 1. Doelgericht: Je voelt je geïnspireerd en gefocust, je hebt heldere, haalbare doelen en ook een stappenplan om deze doelen te bereiken. Je ervaart elke dag als een nieuwe kans om nog meer te verbeteren en stappen vooruit te zetten. Dit geeft je elke dag weer een inspirerend gevoel. ​​​​

 2. Zelfbeheersing:  Verleidingen zijn voor jou geen probleem meer, je weet namelijk precies hoe je afspraken met jezelf kan nakomen. Je voelt dat je weer controle hebt en daarmee meer zelfvertrouwen in de keuzes die je maakt om je gezondheid en welzijn te bevorderen.

 3. Energiek en vitaal: Juist doordat je meer bent gaan bewegen voel je een boost in je energieniveau, je bent klaar voor alle uitdagingen die de hedendaagse wereld je bied en voelt een enorme levenslust.

 4. Gezond eetpatroon: Je hebt een eetpatroon gevonden dat zowel lekker, voedzaam is als evenwichtig is. De balans die dit geeft, geeft jou voldoening en je voelt niet meer de stress van een dieet of de hele dag je calorieën tellen.

 5. Ondersteunend netwerk: Inmiddels weet je wie je steun kunnen bieden en waarmee dan, je hebt een netwerk die je aanmoedigt in jouw doelen en dit brengt verbondenheid met zich mee.

 6. Innerlijke rust: Ondanks dat eerlijk zijn naar jezelf toe soms best moeilijk is, begrijp je jezelf nu beter en dit leidt tot een gevoel van innerlijke rust. Je kan zo veel evenwichtiger door het leven gaan.

 7. Succes en zelfwaardering: Doordat je meer doelen behaald en goed afspraken met jezelf kunt maken, heb je een groter gevoel van eigenwaarde. Je hebt een cyclus van succes gecreëerd waarbij je jezelf voortdurend kan uitdagen en belonen. Zo blijf je trots op jezelf.

Ben je klaar om jouw gezondheid te prioriteren? Bestel dan vandaag nog de Fitjourney toolkit en zet de eerste stap naar een gezonder, vitaler en fitter leven!

Gebruik de code TOOLKIT voor de korting!

IMG_8804.jpeg
Een gezond, gelukkig en vitaal leven is voor iedereen weggelegd. Je moet alleen bereid zijn om de stappen te zetten. 

Guides

Je leert de onderwerpen kennen en na de introductie snap je waarom het belangrijke onderwerpen zijn. Je gaat dieper in op de informatie en maakt opdrachten om de informatie meteen toe te passen. Je wordt gestimuleerd om na te denken en jezelf beter te leren begrijpen. 

Werkboeken

Naast de opdrachten die in de guides staan, vindt je ook op sommige onderwerpen extra werkboeken. Je gaat dieper in op de stof en gaat begrijpen waarom je eerdere pogingen niet zijn gelukt. Je leert hoe je de informatie blijvend toe kan passen. Je gaat de basis van je nieuwe leefstijl ontdekken.

Planners

Er zijn in de toolkit een aantal planners en trackers te vinden. Deze maken het makkelijker om je doelen te halen en ze niet uit het oog te verliezen. Je kan je (sub)doelen uitschrijven en in haalbare stappen uitschrijven.

Weekmenu's

In de toolkit zitten weekmenu's verwerkt die je meteen kunt gebruiken. Er is een boodschappenlijst aanwezig en je kan dus meteen beginnen. De variatielijst maakt het mogelijk om ingrediënten te wisselen zonder dat je daar al te veel over na hoeft te denken. 

Voorbeelden

Je vind verschillende casussen in de toolkit terug, bijvoorbeeld van klanten die een 'aha' moment ervaarde of die een hele andere leefstijl hebben kunnen aannemen dankzij de beschreven stappen in de toolkit.

Ook vind je templates die ingevuld zijn als voorbeeld en houvast voor jezelf.

Mockup fitjourney toolkit totaal.png

Klaar om jouw gezondheid te prioriteren?

NU TIJDELIJK MAAR €17,- 

Gebruik de code TOOLKIT voor de korting!

bottom of page