top of page
_DSC6866-32.jpg

Ontdek hoe je jouw gewichtsplateau kunt doorbreken...

... ZONDER VAST TE ZITTEN AAN EEN COACHINGSTRAJECT

Het Stagnatie consult biedt jou de kans om een uur lang met een expert te sparren zonder dat je vast zit aan een heel traject. Aan de hand van jouw ingevulde gegevens zullen we uitgebreid spreken over jouw voeding-, leef-, beweeg- en slaappatroon. Aan de hand van jouw wensen en doelen zorgen we samen dat je het plateau doorbreekt en weer verder kunt met afvallen.

Het is niet nodig om te stagneren in je gewichtsverlies, ook voor jou niet!

Ben jij iemand die al een aantal kilo's kwijt is maar nu even niet verder komt? Dat is frustrerend, maar heel normaal en gelukkig kan ik je weer verder helpen. Ik ben een expert op het gebied van voeding en gezondheid. Als jij behoefte hebt aan frisse, nieuwe inzichten om je gewichtsverlies weer op gang te brengen, dan is mijn Stagnatie-consult precies wat je nodig hebt.

Wat is het Stagnatie consult?

Het Stagnatie consult is een eenmalige sessie van ongeveer een uur waarin we samen diep duiken in jouw persoonlijke situatie. Waar loop je tegenaan? Wat gaat er goed en wat kan beter? Je hoeft je niet te binden aan een lang traject; dit consult is snel, laagdrempelig en super effectief.

Voor wie?

Dit consult is speciaal ontworpen voor vrouwen tussen 25 en 45 jaar die al stappen hebben gezet in hun afvalreis, maar het gevoel hebben vast te lopen. Misschien verlies je geen gewicht meer, of vind je het lastig om de juiste balans te vinden in je voeding. Herkenbaar? Dan is dit voor jou.

Hoe werkt het?

  1. Boek eenvoudig je afspraak: Kies een tijd die jou uitkomt.

  2. Vul het intakeformulier in: Deze staat in de agenda en moet je eerst invullen om een afspraak te maken. 

  3. Voltooi je betaling: Na het bevestigen van de afspraak, zal je doorgestuurd worden naar een betaalpagina. 

  4. Je ontvangt een mail met een link voor de meeting: let op, check je spamfolder

  5. Het gesprek: We ontmoeten elkaar en bespreken alles in detail, je kan al je vragen die je hebt stellen zodat je weer volle kracht vooruit kunt.

  6. Ontvang je persoonlijke advies: Na ons gesprek krijg zo snel mogelijk een document met jouw persoonlijke tips en aandachtspunten.

Klaar voor verandering?

Voel je je aangesproken en benieuwd wat een uur met mij voor jou kan betekenen? Boek dan nu je Stagnatie consult in en dan zien we elkaar snel! 

En als je echt alles uit je voeding wilt halen, overweeg dan ook het VYTAL-voedingsapp abonnement voor dagelijkse ondersteuning en inspiratie.

Hi there

bottom of page