top of page

Mijn naam is Myrthe

Ik ben een ervaren intensive care verpleegkundige, personal trainer, mental coach en expert op voedingsgebied.

IMG_0507.JPG

Mijn eigen reis naar gezondheid begon met een persoonlijke transformatie, waarbij ik 13 kilo verloor en een wereld van energie en welzijn ontdekte.

Deze ervaring, gecombineerd met mijn professionele achtergrond, heeft mij geïnspireerd om andere vrouwen te begeleiden hun leefstijl te transformeren.

Mijn missie is duidelijk: ik wil vrouwen tussen de 25 en 45 jaar empoweren om hun gezondheid in eigen handen te nemen. In deze cruciale levensfase, waarin je je leven vormgeeft, is het essentieel om de juiste keuzes te maken voor je gezondheid en welzijn. Of je nu worstelt met overgewicht, stress of simpelweg een gezonder leven wilt leiden, ik ben hier om je te begeleiden.

 

Mijn aanpak is persoonlijk, holistisch en gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Ik geloof niet in snelle oplossingen, restricties of strenge diëten. In plaats daarvan focus ik op een gebalanceerd leven waarin voeding, beweging, slaap en stressmanagement centraal staan. Elk advies en plan is op maat gemaakt, omdat iedere vrouw uniek is.

Ik had deze begeleiding graag zelf gehad tijdens mijn eigen reis

Samenwerken met mij betekent: Echte verandering. Dit zie je terug in de succesverhalen en recensies van mijn cliënten. Zij ervaren een meer menselijke, persoonlijke aanpak en ontvangen de tools om zelfstandig verder te groeien. Bij mij ben je geen nummertje; je bent een individu met unieke behoeften en doelen.

Binnen mijn continue persoonlijke reis leer ik nog steeds elke dag. Het balanceren tussen werk en privé, zeker met mijn onregelmatige werk op de intensive care, is een uitdaging waar ik voortdurend aan werk. Mijn ervaring met deze uitdagingen stelt me in staat om jou te helpen een gezonde balans te vinden in je eigen leven.

Mijn ambitie is om volledig te leven van mijn passie: het begeleiden van vrouwen op hun gezondheids- en voedingsreis. Ik streef ernaar mijn kennis voortdurend uit te breiden en een optimale werk-privébalans te vinden.

Ben jij klaar voor een leven vol energie en wil je jezelf leren prioriteren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Fun facts over Myrthe

_DSC6866-32.jpg
Ondanks dat ik groot fan ben van eten, ben ik geen keukenprinses. 

Gelukkig is er VYTAL, waar ik eindeloos inspiratie uit kan halen. 

PS. En heb ik de mazzel dat mijn vriend wel van koken houdt, en het ook kan ;)

bottom of page